"Du behöver ett system som är enkelt att följa och som visar dig steg-för-steg hur du blir av med dina kilon snabbast möjligt"

 


Från: Jonas Carlström

FRÅGOR?

 
Chatta Live med GI Metoden 2
  Customer Service Rating by LivePerson


Bäste Läsare,

Du kan idag dra nytta utav en ny förenklad metod som hjälper dig att gå ner i vikt och må bättre snabbare än du trodde möjligt.

Jag kommer att visa dig exakt hur du blir av med din frustration och äntligen får fart på ämnesomsättningen och tar din förbränning till helt nya nivåer. Så att du kan bli av med det envisa fettet och snart få möjligheten att uppleva andras uppmuntrande komplimanger och blickar.

De goda nyheterna är att du snart kommer att upptäcka att den framgångsformel som du letar efter finns här på denna webbplats.

Så läs vidare...

För ca 3 år sedan så jag bestämde mig för att undersöka så mycket välgrundad information som jag kunde komma över inom ämnet fettförbränning (särskilt så fastnade jag för information om glykemiskt index, men mer om det snart).

Men med den stora skillanden att mitt mål var att kunna få fram denna information till "vanligt folk". Dvs. personer som inte är framgångsrika och erkända motionärer, tävlande eller personliga tränare. För att lyckas med det så behövde jag bli "bryggan" mellan oss vanligt folk och proffsen.


Det var så jag kom i kontakt med Jeff Johnson som har tagit det vi idag kallar "GI Metoden" ett steg längre och hjälpt hundratals klienter att nå sina mål och förbättra sin hälsa dramatiskt.

Jeff är en smart kille men inte något geni. Det geniala i allt detta ligger i enkelheten i systemet vilket du kommer att uppskatta när du börjar denna spännande resa mot oanade höjder med dessa tekniker.

Du kommer att få exakt de tekniker i din hand som han lär ut till sina klienter varje dag för tusentals kronor!

Vad kunde vara bättre än att kasta lite ljus på bevisat fungerande metoder som blivit förbättrade och finslipade utav en "fettförbränningsguru" och sedan grilla denna expert på hans erfarenheter och utvecklade metoder. Denna man blev min 'mentor' och som nu via mig även kan bli din.

Jeff tar ca 4000 kr i timmen som personlig tränare och kostrådsgivare idagsläget (med sådana priser så förstår du säkert att han har en stor efterfrågan på sina kunskaper och tjänster). Men det bästa av allt är att du inte kommer att behöva betala ens i närheten av det.

"Vad alla har missat när det gäller GI-Metoden"

Vi kan ju dagligen se och läsa i olika forskningsrapporter, på tv, i radio världen över hur allt fler läkare och kostrådsgivare rekommenderar GI Metoden.

Att GI Metoden fungerar det vet redan väldigt många MEN problemet för det allra flesta som börjar med metoden är att de upplever den som komplicerad. De vet inte hur de systematiskt skall hålla ordning på de olika delarna som krävs för att lyckas med den. De laddar ner några gratisrecept på nätet och lite GI tabeller men sen så kommer de inte mycket längre.

Men om de istället fick ett steg-för-steg system som väver ihop alla de viktiga delarna på ett enkelt sätt och i rätt ordning - så behöver aldrig frågan "vad skall jag göra nu?" förekomma.

Det är därför hans "GI system" blivit så väldigt populär bland hans senaste klienter och som nu har börjat sprida sig vidare till allt fler… till personer precis som du och jag.

Vi kallar detta steg-för-steg system för... GI Metoden Version 2.0

Jag skall snart förklara varför vi kallar det Version 2.0.

Men först...

Som du kanske redan vet så fokuserar GI-metoden på livsmedel som upptas långsamt av din kropp, detta betyder att när du äter mat så din bryter din kropp ner maten snabbt eller långsamt beroende på vilket glykemiskt index som maten har.

Varför är detta så viktigt?...

“Snabbverkande livsmedel” är din kropps värsta fiende eftersom de bryts ner väldigt snabbt i magen så att kroppen inte hinner med att förbränna alla kalorier som den ’snabba maten’ innehåller…

...vilket innebär att fettdepåerna lagras på din kropp."Nyckeln för att lyckas med GI metoden är att välja rätt saker som du redan gillar i lagom mängd"Att stoppa i sig långsamtverkande livsmedel betyder helt enkelt att din kropp får sin energi ifrån din mat under hela dagen och därför begränsar du fettinlagringen eftersom kalorierna som du stoppat i dig förbränns under dagen.

Till skillnad från många andra dieter så kan du fortsätta äta den mat som du älskar och gillar. Nyckeln till GI-metoden är … Att äta lagom!


...Det bästa av allt, du behöver inte svälta dig själv, utföra underliga övningar varje dag eller springa hundratals kilometer varje månad och du kommer verkligen inte behöva använda oförutsägbara preparat för att få dessa otroliga resultat.

GI-metoden V 2.0 är skapat för att ta det bästa ifrån GI Metoden och göra den enklare och effektivare att använda… för att ett viktminskningsprogram skall vara framgångsrikt så måste det vara enkelt att använda!..

Den enkla sanningen är att folk inte lyckas med program som är svåra att följa.

Om du skulle känna dig illa till mods och överviktig idag, hur mycket värre tror du att det kommer att vara om 5 eller 10 år?

Jag kan från erfarenhet och utan minsta tvivel anta att du antingen kommer ta tag i situationen nu direkt eller så kommer din vikt att fortsätta öka och din hälsa kommer att försämras.

Låt mig fråga dig en sak:
Hur mycket enklare hade ditt liv varit om du blev av med 5-10 kg, hade massor med energi och kände dig friskare än på väldigt länge?

Så varför inte ta kontroll över framtiden raden idag?…

 

Introduktion till "GI-Metoden V.2.0™"

Ett 26-veckors Kost & Träningsprogram för Permanent Viktminskning och Ökad Fettförbränning steg-för-steg!

makerealmoney2

Vi har skapat medlemsplatsen GI-Metoden V.2.0™ för att från grunden hjälpa dig att börja gå ner i vikt och maximera din fettförbränning... på mindre än 48 timmar.

Varje vecka i ett halvår (26 veckor) så kommer du att få ett email med en speciell nerladdningslänk för den veckans steg-för-steg lektion.

Varje lektion kommer också att innehålla små uppgifter som du skall slutföra, så att du gör framsteg varje vecka.

Varför Version 2.0?

Har du någon gång hört talas om Web 2.0 (om inte så kommer du att göra det väldigt snart)? Sammanfattningsvis så kan man säga att Web 2.0 används som ett samlingsnamn för nästa generation av program, tjänster och webbplatser. I grunden bygger det på att Web 2.0 ska ge användarna större inflytande över innehållet och möjligheter att samverka med andra användare.

Det är precis så Jeff och jag har gjort med denna medlemsplats!Varje lektion i programmet är där eftersom de antingen direkt har visat sig hjälpa Jeffs klienter att göra stora framsteg eller förhindrat dem att göra misstag eller tappa motivationen etc. Informationen kommer också ifrån verkligt inkomna frågor. Detta är frågor ifrån personer som verkligen vill gå ner i vikt. En enkel internationell webbsida laddades upp och personer precis som du besökte sidan och lämnade sina allra viktigaste frågor till oss som berör GI-metoden. Som Jeff sedan svarade på!

Detta betyder att programmet inte innehåller något utfyllnadsmaterial utan bara de riktiga svar som du vill ha för att gå ner i vikt med alla de andra extra strategier Jeff lär ut till sina klienter.

VIKTIG NOTERING: "GI-metoden Version 2.0™" finns INTE tillgänglig i några affärer. Du kan bara få tillgång till detta program och information ifrån denna webbplats.

 

Detta får du bl.a. lära dig under de kommande veckorna…


 

Hur du kan undvika alla missuppfattningar och felaktig information som finns därute och istället fokusera på testade, bevisade och verkliga tips som GARANTERAT hjälper dig att gå ner i vikt.

 

 
Varför endast 5 % som börjar en diet LYCKAS gå ner i vikt och hur du kan försäkra dig om att du tillhör dessa 5 %!
 

 

Hemligheterna för att få igång din ämnesomsättning maximalt och förvandla din kropp till en ‘fettförbränningsmaskin’!

 

 
Vad Glykemiskt Index är, varför det gör skillnad och hur du kan använda din kunskap för att förbränna överflödiga kilon

 

 

 

Hur du snabbt kan fördubbla eller tredubbla effektiviteten för dina träningspass – följ dessa tips och du kommer att öka din förbränning ännu mer!

 

 

De 13 BÄSTA livsmedlen som du kan äta när du använder GI-metoden.

 

 
De 17 SÄMSTA livsmedlen som du kan äta när du använder GI-metoden.
 

 

Sanningen om hur mycket träning du VERKLIGEN behöver för att gå ner i vikt och när, för att maximera dina resultat!

 

 

Förr eller senare kommer alla som följer en diet till en “platå”, som är den punkt när du slutar gå ner i vikt – Jag kommer att visa dig exakt vad du kan göra för att komma vidare och fortsätta i hög fart mot din målvikt utan problem!

 

 

Varför för lite mat faktiskt kan försämra din ämnesomsättning och göra så att du går upp i vikt – och vad du kan göra för att försäkra att du inte hamnar i “FAROZONEN”!

 

 
14 enkla saker du kan göra varje dag för att öka din energi, så att du klarar av dina dagliga utmaningar utan problem.
 


 

Hur du enkelt hemma kan räkna ut ditt kroppsfett precis som proffsen på bara några minuter.

 

 
Hur du undviker de vanliga ‘generalfelen’ som  95 % av alla som vill gå ner i vikt råkar göra – följ dessa tips så blir du praktiskt taget garanterad att nå eller långt passera dina uppsatta mål!
 

 

Varför så många personer nästan alltid lägger på sig vikten de har tappat under sin diet och metoden du kan använda för GARANTERA att du inte blir en utav dem – följ dessa tekniker för att försäkra dig om att dina ansträngningar inte varit i onödan!

 

 

Hur du lägger grunden för din nya vältränade kropp (det är inte vad du tror).

 

 

Träningsövningar som skapar DRAMATISKA resultat efter varje träningspass!

 

 

Hur du utvecklar en INSTÄLLNING som försäkrar att din viktminskning blir permanent. Du kommer att lära dig att skapa inspirerande mål som genererar resultat.

 

 
Vilka GI livsmedel och drycker som blixtsnabbt skjuter upp ditt blodsocker som en raket, men som sedan faller platt till marken!
 

 

Hur du kan använda GI-metoden i “VERKLIGA LIVET” – följ bara dessa 3 viktiga riktlinjer och du kommer snart att bli ÖVERRASKAD för hur mycket vikt du har tappat och hur mycket bättre du känner dig!

 

 

Behöver du snabbt att äta något? Här är 10 tips som äntligen kommer att göra GI-metoden både smakrik, rolig och enkel.

 

 

Hur du skapar effektiva “SNABBMÅL” till dig själv - du får 14 exempel med fettförbrännande frukost, lunch och middagar!

 

 
Vi kommer att berätta  EXAKT vilka matvaror och ingredienser du behöver ha i ditt kök och skafferi för att göra din vardag ännu enklare!
 

 

Hur du kan spara tid, pengar och massor med energi med en effektiv menyplanering.

 

 
GI värdet på över 40 POPULÄRA livsmedel och ALLT du någonsin ville veta om viktminskning och GI-metoden… inklusive utförliga svar på de 24 vanligaste frågorna som någonsin ställts om GI-metoden.

Och mycket, mycket mer!
 

Jag behöver inte veta mer - jag vill börja direkt!

Istället för att bara paketera till denna information i någon e-guide eller enkelt coachingprogram så låter vi dig nu få tillgång till den vecka efter vecka i lagom stora agera-portioner så att du verkligen uppnår resultat.

Det du behöver är att veckovis få tydliga "så här skall du göra nu" steg som du enkelt kan agera efter och fullfölja. Det du behöver är att få någon att visa dig hur du snabbt kan komma igång och därefter fortsätta utbilda dig vecka efter vecka så att du inte stannar eller går vilse på vägen.

Som medlem så kommer du att få...

En lektion på 6-10 sidor varje vecka i 26 veckor i
.PDF format för enkel nerladdning och utskrift

 

1Kort och enkelt att ta till sig. Varje lektion är bara 6-10 sidor med direkt användbar information. Det är ett jätteproblem idag med information i överflöd där läsaren får för mycket på en gång. Lektionerna är avsiktligt kortfattade (men ändå fullständiga!)

clockInnehåller uppgifter att slutföra. I slutet på varje veckas lektion hittar du uppgifter att slutföra. Istället för att bara ge dig de vanliga "så här gjorde jag" tipsen så kommer vi istället att ge dig "så här gör du nu" instruktioner!

lifesaver
Vanliga frågor & noga utvalda GI recept. De flesta lektioner avslutas med de vanligaste frågorna och nya och nyttiga GI recept som är både enkla att göra och som smakar fantastiskt!


bulbDina kunskaper och resultat byggs på allt eftersom. Varje lektion ökar dina kunskaper samtidigt som dina resultat förbättras. För lär vi oss grunderna för att snabbt komma igång, därifrån kommer vi att övergå till medelsvåra och mer avancerade tekniker för att verkligen maximera dina resultat.

Notering: Nybörjare kommer inte att tappa bort sig i början och veteranerna kommer inte att bli uttråkade eftersom vi kommer att lägga till "guldklimpar" och "proffstips" längs vägen för våra mer erfarna deltagare.


bulbHjälper dig att lyckas långsiktigt per automatik. Många böcker, e-böcker och medlemskapsprogram staplar informationen på hög och låter dig lista ut hur du skall få allt på plats, så är det inte detta träningsprogram upplagt. Du kommer att få information i lagom stora bitar under ett halvår (26 veckor!).

Notering: Denna punkt är en av saker som gör detta koncept så unikt, upplägget kommer att bidra till att du faktiskt använder och agerar efter innehållet lite åt gången varje vecka vilket dramatiskt ökar dina chanser att se verkliga och långsiktiga resultat.

Varje veckas lektion är utformad för att vara "rakt på sak" och något som du kan utföra ögonblickligen. Den första lektionen kommer skickas till dig direkt efter att du har genomfört din order. Detta innehåller t.ex. din första lektion...

 

Lektion #1 -

 • Hur du kommer igång med GI Metoden V 2.0 på 48 timmar eller mindre!

 • En inledande 8-stegs "Checklista" som avslöjar varför GI Metoden V 2.0 är så framgångsrik!

 • De fyra "pelarna" som du lägger som grund för att uppnå maximal fettförbränning.

 • Bonusverktygen och några smaskiga GI recept som du kan använda direkt!

 • Och mycket mer!

Du får tillgång till den första lektionen direkt efter att du blivit medlem nedan.

Formatet är enkelt:

 • Den första lektionen kommer att ge dig en grundläggande och övergripande överblick över hela viktminskningsprogrammet.

 • Sedan så kommer en handfull lektioner stegvis ta dig igenom de inledande stegen ihop med många "guldklimpar" om hur du skapar snabbare och bättre resultat... med mindre ansträngning.

 • Efter det, så kommer vi att visa dig lite mer avancerade tekniker för att ta din viktminskning och fettförbränning till helt nya nivåer.
  Det bästa av allt är du inte behöver använda ALLA tips du får för att lyckas, men eftersom alla tekniker 'bygger' på varandra så ju fler du kan använda i din vardag desto snabbare kommer resultaten!

 • Slutligen så kommer vi att avsluta hela serien med en STOR SMÄLLKARAMELL som verkligen kommer att ruska om dig... När du tar "examen" så kommer du att få tillgång något som kommer att förbättra dina resultat ännu mer! (Tyvärr, inte tjuvtitta... men det är något som du VERKLIGEN kommer att ha nytta utav.)

Här vad några av våra deltagare säger om kursen efter att Jeff erbjudit sina klienter programmet (inte för allmänheten), det är precis detta medlemskapsprogram som du nu skall få tillgång till i en helt ny svensk version.

Du får tillgång till den första lektionen direkt efter att du blivit medlem nedan.

Saken är om du fortsätter att göra samma saker om och om igen så kommer du bara få samma resultat som idag. Det är därför vi nu kommer att låta dig få prova vårt bevisade ”fettförbränningssystem” – helt och hållet riskfritt! (Jag kommer att berätta om vår unika garanti om en liten stund.)

"Så går du ner och håller din vikt den naturliga vägen"

Hederlig och välsmakande bra mat kommer att ge dig all den näring du behöver för att förbränna fett, bygga muskler och för att leva ett långt hälsosamt liv. Så sluta slänga bort hundratals eller tusentals kronor år efter år på alla dessa Voodoo oljor, magiska piller. En mindre investering idag och du kan upptäcka sanningen om vad som krävs för att bli med de oönskade fettet en gång för alla... den naturliga vägen!

"OK Jonas, hur mycket kommer min investering bli för att lägga beslag på det fullspäckade 26 veckors programmet?"

Vårt introduktionserbjudande idag är endast 249 kr 139 kr (inkl. moms) per månad i 6 månader eller alternativt en en-gångs betalning på endast 1295 kr 795 kr (inkl. moms) för hela programmet. Bara så att du vet så hade vi planerat att sälja varje veckas utgåva vid ett senare tillfälle för mellan 139 kr - 499 kr för det är vad varje veckas utgåva minst är värd....

139 kr månad är vad du får betala för två hamburgermenyer på McDonalds. Så kan du bara undvika McDonalds två gånger i månaden så har du ditt medlemskap betalt!

Så priset för ett medlemskap till GI-metoden V.2.0™ programmet är idag endast 139 kr (inkl. moms) per månad. Även om programmet pågår i 26 veckor, så kan du själv avbryta det när du vill. Om du inte ser några resultat inom 30 dagar kommer det heller inte att kosta dig något.

 

"Jonas, det är ett fyndpris ... allvarligt ... vad är 'haken'?"

Vi vet båda två att 139 kr är en droppe i havet för många, så hur kan priset vara så lågt?
Men först, låt inte det låga priset lura dig om värdet på programmet.

En av anledningarna till det låga priset är egentligen ganska enkel - eftersom du kan ladda ner dessa lektioner direkt Online så har vi inga lagerkostnader eller leveranskostnader. Vi behöver inte betala någon som kan ta emot våra orders via telefon osv. Det är därför vi kan skicka dessa kostnadsbesparingar vidare till dig.

Det finns dock en hake... den är att...

Endast ett begränsat antal deltagare
kommer att bli antagna till GI-metoden V 2.0™!

Vi har satt ett tak på Gi-metoden V 2.0™ programmet . När väl dessa medlemskap har sålt slut så kommer vi att stänga portarna för nya medlemskap. Det finns idag endast 275 17 tillgängliga platser,

Jag behöver inte veta mer - jag vill börja direkt!

Vi tar all din risk!

Varför inte fatta ett beslut IDAG och äntligen lära dig den bevisade metod som visar hur du lyckas med träningen, måltiderna och INSTÄLLNINGEN som hjälper dig att njuta av livet - som så många där ute aldrig kommer att få lära sig!

Jag vill också att du skall förstå att du inte har något som helst att förlora på att prova programmet. Det är just därför som vi har beslutat om att erbjuda dig en 100 % Riskfri Pengarna-Tillbaka-Garanti!

Min Personliga 100%
Pengarna-Tillbaka-Garanti

Lyssna nu, jag vill att du skall vara lika övertygad som jag och många av våra kunder. Detta kommer jag göra genom att nu visa att investeringen är helt utan risk för dig..

"Vi tar all din risk -
Så att det blir omöjligt
för dig att göra
något misstag"

Skaffa produktpaketet idag och gå igenom och ladda ner de 4 första lektionerna och bonusprodukterna till din dator.

Om du inte efter det är fullständigt övertygad om att information i "GI-metoden Version 2.0™" är värt priset för paketet många gånger om, så kan du inom 30 dagar be om pengarna tillbaka. Då kommer jag att betala tillbaka din investering som du gjort och vi skiljs åt som vänner.

Du kommer då direkt efter det få tillbaka dina investerade pengar (max 2-3 bankdagar beroende på betalsätt). Du kan t.o.m. få behålla bonusprodukterna (se nedan) som tack för att valde att prova vår tjänst. Var någon annanstans kan du hitta sådana garantier?

När du väl har börjat använda dessa smarta tekniker och strategier som programmet erbjuder, så kommer du att bli riktigt överraskad över den skillnad det innebär för din fettförbränning, hälsa och slutligen ditt liv.

Hur kan jag erbjuda en sådan pengarna-tillbaka-garanti? Jag antar att du är en person som man kan lita på och som inte tänker dra fördel av detta på min bekostnad så länge du inte är verkligt missnöjd. Läs bara referenserna ifrån våra användare på denna sida så förstår du säkert varför vi kan klara denna otroliga garanti.

Låt mig göra detta ännu enklare för dig...

Beställ idag så kommer du också att få följande Bonusprodukter till ett värde av 2288 kr – utan EXTRA KOSTNAD!

 

Som en extra bonus om du beställer IDAG så kommer du att få två bonusprodukter helt utan kostnad. De är dina helt GRATIS när du handlar idag:

Bonus #1: Bonuslektion i videoformat som du kan se Online eller ladda ner till din dator (Värde 495 kr)

Bonus #2: "Vår noga utvalda GI-listor & GI-tabeller på våra favoritlivsmedels glykemiska index" (Värde 149 kr)

Bonus #3: "Gratis uppdateringar på kommande versioner av "GI-metoden Version 2.0™ "resten” av ditt liv… (Värde 995 kr)

Som en köpare av kursen "GI-Metoden Version 2.0™ " så kommer du att få gratis uppdateringar för resten av ditt liv… När vi uppdaterar, redigerar eller lägger till ny information eller nya bonusprodukter som vi vet kommer att vara värdefull för dig när du skall uppnå dina mål och nå din idealvikt – så kommer du att få veta det först! Denna bonus är värderad till minst 1000 kr och är din gratis om du handlar idag… Vi har riktigt stora planer för detta program.

Bonus #4: Den svenska nya succérapporten "137 Tips för att snabbt & enkelt gå ner i vikt" (Värde 149 kr)

 Så varför inte gå vidare och lägga beslag på informationen och börja nu direkt?

 


Har du verkligen råd att inte investera i "GI-Metoden v.2.0"!?

Är du redo och har viljan att åstadkomma dramatiska förbättringar för din livsstil? Om du är det, så vet du vad du behöver göra - det är inget att fundera på. Skjut inte upp det längre - agera idag...

För din framgång,

Jonas Carlström

Jonas Carlström & Jeff Johnson (Fitness Coach)

P.S. Tänk dig! Du kommer aldrig igen behöva uppleva lidandet med att starta och köpa ännu en ny diet eller viktminskningsprogram!

P.P.S. Vi är så säkra på att “GI-Metoden V.2.0” kan hjälpa vem som helst att komma igång direkt och börja gå ner i vikt -- därför kan du få vår personliga det-fungerar-annars-betalar-du-inte-en-krona-garanti (30 dagar)! Så säkra din medlemsplats idag! Klicka här för att komma igång direkt.FRÅGOR?

 
Chatta Live med GI Metoden 2
  Customer Service Rating by LivePersonProtected by Copyscape
DISCLAIMER / UPPLYSNINGAR